1. Uluslararası Sevgi Gönül Bizans Araştırmaları sempozyumu : on ikinci ve on üçüncü yüzyıllarda Bizans dünyasında değişim, 25-28 Haziran 2007, İstanbul : bildiriler = First International Sevgi Gönül Byzantine Studies symposium : change in the Byzantine world in the twelfth and thirteenth centuries, İstanbul, 25-28 June 2007 : proceedings (İstanbul)
xvii, 647 s.