2. Uluslararası Sevgi Gönül Bizans Araştırmaları sempozyumu : Bizans sarayı : iktidar ve kültür kaynağı, 21-23 Haziran 2010, İstanbul : program ve bildiri özetleri = Second International Sevgi Gönül Byzantine Studies symposium : the Byzantine court : source of power and culture, İstanbul, 21-23 June 2010 : programme and abstracts of papers. (İstanbul)
yak. 41 s.