I. Uluslararası ahilik kültürü ve Kırşehir sempozyumu, 15-17 Ekim 2008 : Program, bildiri özetleri, katılımcılar = The 1st international symposium on culture of akhism and Kirsehir, 15-17 October 2008 : Programme, abstracts, participants. (Kırşehir)
280 s.