Türk İstiklal Harbi, cilt IV : Güney Cephesi : İngiliz ve Fransızların Güney-Doğu Anadolu’yu işgal etmeleri Milli Mücadele hareketleri, bu bölgede yapılan muharebeler ve Revandiz Harekâtı - Saral, Ahmet Hulki. (Ankara)
xii, 347, [71] s.