Mir’atüz-zaman fi tarihi’l-a’yan, VIII. cilt, kısım 1 : 495-589 = Mır’at uz-zaman or the mirror of the age, vol. VIII, pt. 1 : years 495-589 A. H./1101-1193 A. D. - Ebü’l-Muzaffer Şemseddin Yusuf Kızoğlu Sıbt İbnü’l-Cevzi. (Haydarabad)
436 s.