Mir’atüz-zaman fi tarihi’l-a’yan, VIII. cilt, kısım 2 : 590-654 = Mır’at uz-zaman or the mirror of the age, vol. VIII, pt. 2 : years 590-654 A. H./1193-1256 A. D. - Ebü’l-Muzaffer Şemseddin Yusuf Kızoğlu Sıbt İbnü’l-Cevzi. (Haydarabad)
s. 437-795, [112] s.