Savaştan barışa : 150. yıldönümünde Kırım Savaşı ve Paris Antlaşması, 1853-1856, 22-23 Mayıs 2006 : bildiriler. - İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Araştırma Merkezi. (İstanbul)
viii, 327 s.