17. Millî eğitim şûrası : Türk millî eğitim sisteminde kademeler arası geçişler, yönlendirme ve sınav sistemi : küreselleşme ve AB sürecinde Türk eğitim sistemi : raporlar, görüşmeler ve kararlar. (Ankara)
xxvii, 404 s.