Mustafa Kemal Atatürk, Yeni Türkiye, Balkanlar ve dünya : Türk kaynaklarının verileri ve tarih yazıcılığının sorunları : etütler = Mustafa Kemal Atatyark, Nova Turtsiya Balkanite i sveta : sviletelstva na Turskite iztoçnitsi i problemi na istoriografiyata : studii. - Tatarlı, İbrahim T. (Sofya = Sofiya)
332 s.