Hak ve özgürlükler hareketi yurtta ve Balkanlar’da demokrasi, işbirliği ve güvenliğin etkin faktörüdür : etütler = Dvijenie za prava i svobodi : faktor za demokratsiya razbiratelstvo i sigurnost v stranata i na Balkanite. Studii. - Tatarlı, İbrahim. (Sofya = Sofiya)
44, 124 s.