Tolstoy’un gizli raporlarında Osmanlı İmparatorluğu : İstanbul’daki Rus Büyükelçi Pyotr Andreyeviç Tolstoy ve onun Osmanlı İmparatorluğu’na dair hatıraları (XVIII. yüzyılın ilk çeyreği) (İstanbul)
liii, 169 s.