“Kültürler arasında bir bağlantı : mozaik” : AIMC XI. uluslararası mozaik kongresi bildirileri, 07-10 Ekim 2008, Gaziantep, Türkiye = “mosaic as link among cultures” : the proceedings of XIth international AIMC congress of mosaics, 07-10 October 2008, Gaziantep, Türkiye (Gaziantep)
xviii, 230 s.