Osmanlı’da modern öğretim, strateji, yöntem ve teknikleri : hayat bilgisi, sosyal bilgiler, tarih, coğrafya, Türkçe, matematik, fen bilgisi, el işleri, resim, müzik, ahlak, beden eğitimi ve öğretimi : Tedrisat Mecmuası’ndan makaleler (Ankara)
xix, 402 s.