Sivas İ’dâdisi-Sivas Lisesi : Osmanlı Devletinin 19. ve 20. asırdaki eğitim hamlesi içinde Sivas’ın yeri ve Sivas Lisesi’nin başlangıcı ile Sivas’lı bir öğretmenin meslek hayatı. - Mutlu, N. Yücel. (Ankara)
148 s.