On birinci askerî tarih sempozyumu bildirileri II : sunulmayan bildiriler : XVIII. yüzyıldan günümüze Orta Doğu’daki gelişmelerin Türkiye’nin güvenliğine etkileri, 04-05 Nisan 2007, İstanbul. (Ankara)
311 s.