I. Uluslararası Artuklu Sempozyumu bildirileri, 25-26-27 Ekim 2007, Mardin = 1st International Symposium of Artuqy papers, 25-26-27 October 2007, Mardin (Mardin)
2 cilt (1. c. xxvii, 540 sayfa ; 2. c. [14], 546 sayfa)