Atatürk’ün not defterleri 10 : Mustafa Kemal’in 5’inci ordu karargâhında görevli iken tuttuğu notlar ile Trablusgarp cephesi’ndeki günlük emir defteri - Atatürk, Mustafa Kemal, 1881 - 1938 (Ankara)
xii, 377 s.