Atatürk’ün not defterleri 6 : Mustafa Kemal’in istihkâm ve topçuluk, stratejik taarruz ve stratejik savunma ile subaylar için yazılmış olan hizmeti seferiye talimnamesine ait tuttuğu notlar. - Atatürk, Mustafa Kemal, 1881-1938 (Ankara)
ix, 259 s.