Atatürk’ün not defterleri 3 : Mustafa Kemal’in İkinci Viyana Kuşatması öncesi Rus Seferi, İkinci Viyana Kuşatması ve 1768-1774 Rus Seferi hakkında tuttuğu notlar. - Atatürk, Mustafa Kemal, 1881-1938 (Ankara)
xiii, 208 s.