Atatürk’ün not defterleri 1 : Hareket Ordusu Kurmay Başkanı Kurmay Yüzbaşı Mustafa Kemal’in not defteri ile Hareket Ordusu Karargâhı kayıt defteri. - Atatürk, Mustafa Kemal, 1881-1938 (Ankara)
xii, 387 s.