Atatürk’ün not defterleri 11 : Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Fırkasının ikinci büyük kongresi açış konuşması, ikinci kez Cumhurbaşkanlığına seçilmesi nedeniyle TBMM’de yaptığı konuşma, TBMM’nin üçüncü dönem açış yılı konuşması ve Afgan Kralı Amanullah Han’ın Ankara ziyareti onuruna verilen ziyafette yaptığı konuşmayı içeren not defterleri - Atatürk, Mustafa Kemal, 1881 - 1938 (Ankara)
vii, 142 s.