Atatürk’ün not defterleri 9 : Mustafa Kemal’in Türk tarihi ile ilgili notları, Mustafa Kemal’in İstanbul Üniversitesiyle ilgili notları, not defterine kaydettiği Fransızcadan Osmanlıcaya çevirisi yapılmış bazı kelimeler ve şahsi eşyalarının yazılı olduğu not defterleri. - Atatürk, Mustafa Kemal, 1881 - 1938 (Ankara)
vii, 252 s.