Atatürk’ün devrimci Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt : Cumhuriyet Hukuk Devriminin mimarı ve Ankara Hukuk Fakültesi’nin banisi Kuva-yi Milliyeci ve lahey beynelmilel daimi Adalet Divanı’nda kazandığı Bozkurt-Lotus Davası. - Akzambak, Mehmet. (İstanbul)
xix, 384 s.