Arapça-Türkçe/Türkçe-Arapça atasözleri ve deyimler : meseller/atasözleri ile ilgili kavramlar ve tanımları, kelimelerin anlamları : mesellerin/atasözlerinin menşe’leri/hikayeleri, kullanıldıkları yerler, Türkçe karşılıkları/benzerleri. - Yazıcı, Numan. (İstanbul)
400 s.