Mekteb-i Tıbbiye-i Adliye-i Şahane ve bizde modern tıp eğitiminin gelişmesine katkıları : kuruluşunun 150. yıldönümü anısına 18 Eylül 1989’da yapılan simpozyuma sunulan bildiriler = Die Hohe Medizinschule Galatasaray und ihre bedeutung für die moderne Türkische medizine : berichte des symposions am 18.9.1989 anlässlich des 150. gründungsjahres (İstanbul)
143 s.