Eylül 2007-Nisan 2008 tarihleri arasında Rus Devlet Arşivlerinde 1915 olayları hakkında yapmış olduğu araştırmanın raporu (Dışişleri Bakanlığı tarafından mali destek verilmiş olan proje). - Perinçek, Mehmet, 1978- ([y.y.])
54 y.