Türk ve Türkiye tarihi ve kültürü bibliyografyası, I. bölüm : Genel bilgi ve konular, I : Türk ve Türkiye tarihi ve kültürü ile ilgili çalışmalar yapan bilgin, araştırmacı, uzman ve derleyiciler, 1 : Yabancılar ([Ankara])
176 s.