Barış için diyalog : “dinlerin bir arada yaşamaya katkısı” : Uluslararası sempozyum tebliğleri : 12 Eylül 2002 Sivas= Dialogue for peace : “the contribution of religions to living together” : 12th September 2002 Thurday Sivas (Sivas)
iv, 99 s.