Danişmend-i tus : mecma-yi makalat-i gırdhuma-yı “ulum-i felsefe der asar-ı hace Nasiru’d-din-i Tusi” 14-19 İsfend 1378 = Nasir Al-Din Tusi : philosophie et savant du XIIIe Siècle (Tahran)
118, 227 s.