Yerel tarihçilik, kent, sivil girişim : yerel tarih grupları deneyimi : yerel tarih konferansı Türkiye’de yerel tarihçilik ve sivil bir çaba örneği olarak yerel tarih grupları 16-17 Kasım 2001 (İstanbul)
xiii, 218 s.