Üçünçü min jıldıktın bosogosunda Türk tsivilizatsiyası : el Aralık ilimiy kongresstin materialdarı, 2-3 Oktyabr, 2000, Bişkek = Üçüncü bin yılın eşiğinde Türk uygarlığı : dünü-bugünü-yarını : kongre bildirileri, 2-3 Ekim 2000, Bişkek. (Bişkek)
xx, 534 s.