Kitab-ı tarih-i Mübarek Gazani dastan-ı Gazan Han = Geschichte Gazan-Han's aus dem Ta’rih-i- mubarak-i Gazani des Rašid al-Din Fadlallah b. Imad al-Daula Abul-Hair - Rashid al-Din Tabib, 1248-1318 (London)
xliv, [12], 387 s.