Erken klasik dönemden XVIII. yüzyıl sonuna kadar Osmanlılar ve Avrupa : seyahat, karşılaşma ve etkileşim = the Ottomans and Europe : travel, encounter and interaction from the early classical period until the end of the 18th century (İstanbul)
672 s.