Tarih-i Ravzatü’s-safa fi sireti’l-enbiya ve’l-müluk ve’l-hulefa, cild-i sevvom : Şerh-i Hal-i Eimme-i Ethar, Beni Ümeyye, Hulefa-yı Abbâsî - Mirhand, Muhammed b. Havendşah, 837-903 (Tehran)
10 c. 15 c.’te