Tarih-i Ravzatü’s-safa fi sireti’l-enbiya ve’l-müluk ve’l-hulefa, cild-i devvom-bahş-i evvel : Der şerh-i Hal-i peyamber (s.) tâ Sal-i Heftum-i Hicret - Mirhand, Muhammed b. Havendşah, 837-903 (Tehran)
10 c. 15 c.’te