46. Uluslararası Sürekli Altayistik Konferansı Bildirileri, 22-27 Haziran 2003 : Altay dünyasında gündelik hayat = Proceedings of the 46th Meeting of the Permanent International Altaistic Conference Piac, June 22-27, 2003 (Ankara)
472 s.