Historia orientalis : authore Gregorio Abul-Pharajio, malatiensi medico : Historiam complectens universalem, a mundo condito, usq ; ad tempora authoris, res orientalium accuratissimè describens - Aboul-Faradj, Gregorius Bar Hebraeus, 1226-1286 (Oxoniæ)
[16], 66, 368, [78] s.