Türk işleme sanatı : XLci Parlamentolar Birliği konferansı : İstanbul, 30 Ağustos-6 Eylül 1951 = The art of Turkish embroidery : XLth conference of the Inter-Parliamentary Union : İstanbul 30th August-6th September 1951 = L’art Turc de la broderie : XLe conférence de l’Union Interparlementaire : İstanbul 30 Août-6 Septembre 1951. (İstanbul)
[15] s.