Hicret’in 15. yüzyılında islâm sanatları sergisi : islami çini ve seramik sanatları sergisi = On the occasion of the fifteenth centennial of hegira islamic arts exhibition : islamic tiles and ceramics arts exhibition : İstanbul-Turkey. ([Ankara])
yak. 50 s.