Impactul trecutului totalitar asupra noilor democratii din Europa centrala şi de est : simpozion international = The impact of the totalitarian past upon the new democracies in Central and Eastern Europe : Sala Albastra a Muzeului National de Istorie a Moldovei Chişinau, 1-2 iulie 1999. (Chişinau)
237 s.