Batı Avrupa Birliği Avrupa Üniversiteleri Komitesi : tarihçesi - istikbali : Avrupa üniversiteleri rektörleri ve vis-şansölyeleri ikinci konferansı : Dijon 9-15 Eylûl 1959 : çalışma gruplarının raporları (İstanbul)
150 s.