Türkiye Respublikası ve Osman Dövleti : Türkiye Cumhuriyyetinin 75 illiyi ve Mustafa Kemal Atatürkün hatiresine hesr edilmiş elmi konferansın (Bakı, 9 Noyabr 1998-ci il) ve Osmanlı İmperiyasının 700 illiyine hesr edilmiş elmi sessiyanın (Bakı, 7 May 1999-cu il) materialları. (Bakı)
232 sayfa