İkinci uluslararası sempozyum bildirileri, İstanbul, 27-28 Mayıs 2004 : “Türkiye, NATO ve Avrupa Birliği perspektifinden kriz bölgelerinin incelenmesi ve Türkiye’nin güvenliğine etkileri” (Ankara)
xx, 342 s.