38. (ICANAS) Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15 Eylül 2007, bildiriler : Felsefe = International Congress of Asian and North African Studies, 10-15 September 2007, papers : Philosophy = Mejdunarodnıy Kongress po izuçeniyu Azii i Severoy Afriki, 10-15.9.2007, sbornik statey : Filosofiya (Ankara)
xxii, 447 s.