38. (ICANAS) Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15 Eylül 2007, bildiriler : Din, I. cilt = International Congress of Asian and North African Studies, 10-15 September 2007, papers : Religion, volume I = Mejdunarodnıy Kongress po izuçeniyu Azii i Severoy Afriki, 10-15.9.2007, sbornik statey : Religiya, tom I (Ankara)
2 c. (xxiv, 890 s.)