38. (ICANAS) Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15 Eylül 2007, bildiriler : maddi kültür, I. cilt = International Congress of Asian and North African Studies, 10-15 September 2007, papers : material culture, volume I = Mejdunarodnıy Kongress po izuçeniyu Azii i Severoy Afriki, 10-15. 9. 2007, sbornik statey : materialnaya kultura, tom I (Ankara)
3 c. (xxiv, 1532 s.)