38. (ICANAS) Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15 Eylül 2007, bildiriler : edebiyat bilimi sorunları ve çözümleri, IV. cilt = International Congress of Asian and North African Studies, 10-15 September 2007, papers : problems and solutions of the science of literature, volume IV = Mejdunarodnıy Kongress po izuçeniyu Azii i Severoy Afriki, 10-15. 9. 2007, sbornik statey : problemı literaturovedeniya, tom IV (Ankara)
4 c. (xxxii, 2062 s.)