Taşkentnoma : poytahtning mahalli va mavzelari tarihi kadimiy darvoza va urdalari kadimgi Taşkent madrasa, masjidlari bozorlar, suv va transport tarmoklari. - Muhammadkarimov, Abdulaziz. (Taşkent)
183 s.