Livâu’l-Kudsi’ş-Şerif : defteru’l-mufassal livau safed ve’l-gazze ve’l-Kudüs eş-şerif : defter tabûr rakam : T.D. 427 min târih 932/1525-1526, 934/1527-1528 İstanbul - el-Bahit, Muhammed Adnan. (Amman)
478 s.