Pravoslavna crkva u Beogradskom paşaluku, 1766-1831 : (uprava Vaseljenske patrijarşije) = Orthodox Church in the Belgrade Pashaluk, 1766-1831 : (the administration of the Universal Patriarchy). - Radosavljeviç, Nedeljko. (Beograd)
516 s.